Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Patrycjusz Nyga Agnieszka Zamecka Przemek Przemek Łukasz Kos Kamil Piotrowski (2338 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Elise napisał:...Mam nadzieje, ze na permitering to was z papierem wysylaja, a nie tez tylko na slowo, bo NAV niestety w umowy ustne nie wierzyWidzę , że i Tobie się Nudzi ...
Tak wystawiają odpowiedni Dokument , standardowy .
Jednak nie przedstawiałem w NAV żadnej Umowy o pracę , ba nawet nie wiem gdzie się zapodziała ...
---
- Standardowe pismo Firmowe kierujące na Permittering w 2012-r.
- Karta podatkowa -Skattekort-2012 .
- Lønns-og trekkoppgave for 2011.
-Komplet wypełnionych formularzy z NAV .
---
Umowa nie była dostarczana , bo i poco , skoro wszystko wiadomo z /loons-og trek-2011/.
---
Spokojnego drinkowania .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
- Standardowe pismo Firmowe kierujące na Permittering w 2012-r.
- Karta podatkowa -Skattekort-2012 .
- Lønns-og trekkoppgave for 2011.
-Komplet wypełnionych formularzy z NAV .

z tego co sie orientuje to do NAV karty podatkowej juz nie musisz dostarczac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Asiab)
Początkujący
Nie wiem pod jaką gwiazdą mi było dane się urodzić, ale znowu spadłam na 4 łapy Udało się wybrnąć z tej sytuacji, umowa bez drugiego podpisu nie była ważna, w dodatku była klauzula, że bez wpłaconej kaucji nie jest wiążąca. Nie wiem do końca, po co w takim razie ją podpisywałam.
W każdym bądź razie nie muszę walić łbem o ścianę, czy szarpać włosów. Idę na luzie obejrzeć mecz, uff
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
happy end ..nerwy byly niepotrzebne
powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj